Author: Zolozuru Shaktitilar
Country: Saint Lucia
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 11 March 2011
Pages: 435
PDF File Size: 18.44 Mb
ePub File Size: 15.26 Mb
ISBN: 388-6-91468-870-9
Downloads: 91330
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faushura

Issues related with Android 7. Bestudeer de koran door middel van woord voor woord Analysis, gekleurde Tajweed en Tafsir.

Leerijk Super Volledige review. De collectie van Kalam e Raza. Wij zijn een opkomende mobiel en web developement bedrijf, gevestigd in Malegaon. Als je dit item koopt, voert je een transactie uit via Google Payments en ga je akkoord met de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid van Google Payments.

Item toegevoegd aan verlanglijstje. This update remove ads from Al-Quran FreeEnjoy with ads free app. De volledige tekst van de Koran biedt geheugenopslag functie met twee niveaus De 1e full quran free pdf download Ayahat verzen en 2 voor woorden met het horen van full quran free pdf download verzen aan de juiste uitspraak van de Koran kennen Een lezer van elke Koran applicatie religie Islamitische tekst van de leeftijd en kinderen geconfronteerd met de kleine lettergrootte in de Koran en de applicaties die afhankelijk is van foto’s zonder zoom opties, Al-Quran gratis biedt de snelheid te verhogen lettertype met 14 verschillende graden zonder schending van de woorden of dichtbij of crash van de applicatie.

Masha alaah In vind leuk Volledige review.

This is a simple application for reciting Quran. Zoek en download gratis ebooks in een applicatie, gemakkelijker te gebruiken en sneller. Ahmed Iaazza 1 februari Geweldige Koran app Leven mooier maakt met de zegen full quran free pdf download lezen en luisteren Koran.

Wel mooi maar het kan ook nog beter.

Full Quran Download

Dit zijn enkele van de beste Koran recitatie door de meest populaire Qari’s. Website bezoeken E-mail mit. Ma Sha Allah very good app. Goed Ma sha Allah Volledige review.

Item verwijderd van verlanglijstje. Quran Machalah Volledige review.

QURAN DOWNLOAD: Quran E-Book, Video, Audio Archive

Dit is een eenvoudige app met de pdf-bestanden van de Koran. The full text of the Qur’an provides memorization full quran free pdf download with two levels The 1st for Ayahat verses and 2nd for words with hearing the verses to know the correct pronunciation of the Koran A reader of any Qur’an application religion Islamic text from aged and children faces the small font size in the Koran and the applications that depends on images without zoom optionsAl-Quran free provides speed Increase font with 14 different degree without breach the words or close or crash the application.

Allah o akbar Mashallah hele goeie app Volledige review. Full quran free pdf download, memoriseer recitatie van Heilige Koran, Beste voor Kinderen. De beschrijving vertalen naar het Nederlands met Google Translate? In principe deze applicatie biedt de collectie van islamitische boodschappen. The Most Popular Quran Application that introduce all Islamic religion text with high smart book and local search engine, over than Probeer Google Play met Chrome.

U can choose and full quran free pdf download everywhere. Echt een geweldige app Ahmed Bin Aly Ajamy. Dit is een eenvoudige app met de pdf-bestanden van Quran. De volledige tekst van de Koran biedt geheugenopslag functie met twee niveaus De 1e voor Ayahat verzen en 2 voor woorden met het horen van de Ayahat verzen om de juiste uitspraak van de Koran te leren kennen.

Al Quran Al karim Mohamed Dahroug. Aavailable voor alle apparaten die draaien Android tot de laatste versie, zonder uitzondering. Wassima K 25 mei Maasha allah very good app Volledige review. Best koran Heel goei app Volledige review.

Marieme Dieng 21 mei qurqn Omar Ahmed 18 november ACI Zo heb je quraan altijd en overal Volledige review. Love quran Volledige review. Wat is er nieuw?

Ramez Karaeeski 14 maart Quran with Urdu Translation Quran Reading. De beschrijving terugvertalen naar het Engels Vertalen. Sometimes we find it difficult to search for a specific word Koran, Al-Quran free provides a local search in addition to instant access to the selected result. De beste Volledige review.